Over mij

Massagepraktijk Centraal

Mijn naam is Agnes Schrijver en ik heet u van harte welkom in Massagepraktijk Centraal. In een sfeervolle warme omgeving in mijn praktijk aan huis bied ik meerdere vormen van massage aan.

Kenmerkend voor mijn praktijk zijn oprechte aandacht, voldoende tijd en betrokkenheid. Een massage bij Praktijk Centraal is een heerlijk moment van ontspanning voor u. Een massage is een weldaad voor uw lijf en uw functioneren. Door de massage komt u in contact met uw lijf, voelt u stress en spanningen verdwijnen en voelt u zich meer vitaal. U ziet er stralender uit doordat de conditie van uw huid (uw grootste orgaan) verbeterd door de massage.

Wie ben ik?

Ik werk op dit moment als begeleider bij mensen met een verstandelijke beperking en daarbij komende Autisme Spectrum Problematiek. Ik heb diverse zorg opleidingen gedaan, ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen, o.a. mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel, psychiatrische problematiek, verstandelijke beperking en ouder wordende mensen.

In mijn huidige werk ervaar ik telkens weer hoe belangrijk betrokkenheid en fysieke aanraking zijn voor oprecht contact en verbinding met je eigen lichaam en gevoel. Van daaruit trok de massage mijn aandacht. Om me hierin te specialiseren heb ik opleidingen gevolgd bij de Massage Academie Nederland, MOOD -massage en opleidingen en Massage Concept International (Heppie massage). Om mijn kennis en vaardigheden actueel te houden, vol ik regelmatig trainingen en bijscholingen.

Wat doe ik?

Vanuit mijn brede ervaring en opleiding, bied ik u altijd een massage die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen of vragen. Hierbij gebruik ik elementen uit diverse vormen van massage.

In mijn praktijk werk ik met een rustig achtergrondmuziek, indien u liever geen muziek wenst, is dit mogelijk. Ook maak ik  gebruik van aromatische oliën voor een speciale en prettige geur in de ruimte. Bent u overgevoelig voor geuren laat het mij weten.

In mijn praktijk zijn, kan waar nodig  gebruik maken van pictogrammen of afbeeldingen om de communicatie te ondersteunen, b.v.  Cliënten met een beperking. Dit zal vooral tijdens de Heppie massage gebruikt worden.