Stoel massage

 – Groot effect in een kort moment –

Stoel massage is een doelgericht middel om stress en werk gerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Door middel van diverse technieken kan ik de rug, schouders nek, hoofd armen en handen los maken. Omdat de stoelmassage gemiddeld 15-20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt op werkplekken. Voor deze massagevorm is een kleine ruimte nodig, het meest prettig is een afgesloten ruimte b.v. vergaderruimte. Je kan na de massage zo weer ontspannen over tot de orde van de dag.

Stoel massage is uitermate geschikt voor mensen die veel achter de computer zitten, regelmatig onder hogedruk werken, veel in dezelfde houding werken en lichamelijk zwaar werk verrichten. Een stoel massage ontspant de spieren die het meest te lijden onder een verkeerde lichaamshouding en werkstress. De energiestromen worden door de massage weer op gang gebracht. Je voelt je je vitaler, steviger en hebt meer energie.

Voor de werkgever heeft het aanbieden van stoel massage aan werknemers zeker voordelen.  Een regelmatige massage vermindert het ziekteverzuim en de kans op RSI. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geef energie en komt de productiviteit ten goede.

Er zijn voorwaarden waarbij stoel massage fiscaal aftrek is voor de werkgever. Wilt u hierover meer weten neem dan contact met mij op via de mail.