Zwangerschap massage

 – Bewuste energie voor nieuw leven –

 Intake bij 14 weken zwangerschap. Speciale zwangerschap tafel aanwezig.

Zwanger zijn is een mooie tijd waarin er veel verandert in het lichaam van u als vrouw. Zowel fysiek, hormonaal als emotioneel. Tijdens de zwangerschap komen er soms fysieke klachten, veel voorkomend zijn pijn in de rug, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.
Tijdens de zwangerschap ondersteunt  zwangerschap massage op meerdere gebieden. De massage laat u uw zwangerschap bewuster ervaren, waaronder het voelen van veranderingen in uw lijf en het voelen van contact met uw kindje. Door deze ervaring, leert u om de signalen die uw lichaam afgeeft duidelijker te voelen en hiermee voldoende rekening te houden. Door de zwangerschap massage verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Ook vermindert het pijn in uw lichaam. U voelt zich vitaler na afloop van de massage. Tot slot, werkt de massage kalmerend, ontspannend en geeft het u een geluksgevoel.

De periode na de geboorte van de baby is bijzonder, intensief en ook vermoeiend. Een massage na de bevalling is een prima manier om even tijd voor uzelf te nemen, te ontspannen en uw eigen lijf aandacht te geven die het verdiend en nodig heeft.

Ook voor de aanstaande vader is de zwangerschap een mooie, emotionele periode waarin veel verandert in zijn leven. Massage kan ondersteuning bieden in de vorm van ontspanning, bewustwording van wat het lichaam aangeeft en de massage geeft nieuwe energie. Zwangerschap massage is zowel voor de aanstaande moeder als de aanstaande vader een mooie manier om vanuit ontspanning de nieuwe levensperiode te beleven.