Holistic pulsing

 – De kracht van zachtheid in beweging –

Holistic pulsing is een specifieke, zachte massage methode. Tijdens deze vorm van massage breng ik uw lichaam op een rustige, natuurlijke manier door kleine en grotere pulsen in beweging. Ik stem daarbij af op het ritme dat uw lijf aangeeft en nodig heeft. U voelt de bewegingen door uw hele lichaam stromen. De pulsen worden waar wenselijk afgewisseld met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Door het ritme van de bewegingen, komt uw lichaam tot rust. De voortdurende beweging raakt al uw spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen. U voelt spanning in uw lijf, weerstand en stress wegvloeien. En er ontstaat zo ruimte om weer te luisteren naar wat uw lichaam u te vertellen heeft.

Holistic pulsing ontspant op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten en laat uw energie weer doorstromen. Tevens wordt de doorstroming van de lichaamsvochten gestimuleerd en de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Waar spanningen zijn, worden afvalstoffen vastgehouden en is er geen doorstroming. Als spanningen losgelaten worden, komen ook vastgehouden afvalstoffen vrij waardoor blokkades zich oplossen. Klachten verdwijnen en door bewustwording en zelfacceptatie ontstaat er ook mentale en emotionele balans.

Holistic pulsing is voor iedereen, het brengt een diepere ontspanning teweeg.
Steeds meer hoog gevoelige, vinden hun weg naar deze voor hen passende methode.
Het is een massage waarbij u uw kleren aanhoudt.

Holistic pulsing werkt lang door! De helende werking van Holistic pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen om na te voelen. Sommige mensen voelen de nawerking nog enkele dagen. Ook water drinken is belangrijk voor het afvoeren van de losgekomen afvalstoffen.